Huth & Wien Engineering AS
Du er her: Forsiden » Artikler

Artikler

Vellykket KURS HWE – Ischebeck TITAN Geoteknikksystem – ras- og fjellsikring

Publisert: mai 2018

HWE avviklet et vellykket en-dags kurs i Ischebeck TITAN Geoteknikksystem onsdag 18. april 2018, på Festiviteten i Sarpsborg, med deltagere fra entreprenører, konsulenter og byggherrer.

Kurset omhandlet generell bruk av injeksjonsstål brukt som for eks. mikropeler, jordnagler og forankringer. I tillegg ble det fokusert spesielt på på ras- og fjellsikring, inklusive en presentasjon av ISOFER rasgjerder. HWE har inngått et samarbeid med PFEIFER-ISOFER og forhandler ISOFER produkter for ras- og fjellsikring i Norge. Som alltid i inneholdt kurset også en gjennomgang av relevant teori og gjeldene regelverk.

Velkommen tilbake neste gang!KURS HWE – Ischebeck TITAN Geoteknikksystem – ras- og fjellsikring

Publisert: mars 2018

Huth & Wien Engineering AS innbyr byggherrer, konsulenter og entreprenører til en-dags kurs i Ischebeck TITAN Geoteknikksystem. Kurset avholdes onsdag 18. april 2018, på Festiviteten i Sarpsborg (se link nedenfor).

Kurset omhandler korrekt utførelse med «selvborende» injeksjonsstål brukt som for eks. mikropeler, jordnagler og ankere, men denne gang har vi litt mer fokus på ras- og fjellsikring enn vanlig. Som alltid er det også med en del om teori og regelverk.

Frist for bindende påmelding er onsdag 4. april 2018, antall plasser er begrenset – rask påmelding anbefales. Ta gjerne kontakt ved spørsmål om arrangementet.

Innbydelse HWE-kurs 18. april 2018

Velkommen!

 

Ny dimensjon injeksjonsstål: Ischebeck TITAN 52/29

Publisert: desember 2017

Ytre diameter Ø 52 mm, indre diameter Ø 29 mm.

Bruddlast 793 kN, flytlast 630 kN.

Stålkvalitet S460NH iht. NS EN 10210-1.

Mikropel iht. NS EN 14199.

Jordnagle iht. NS EN 14490.

Forankring iht. NE EN 1537.

 PC 1030 Wagner skruepumpe

Publisert:

Kompakt, lett og robust pumpe for gysing av bolter.

Enkel drift og rengjøring, 50 l plastbeholder, 4 hjul.Fjellsprengningskonferansen

Publisert: oktober 2017

Torsdag 23. – fredag 24. november er det igjen klart for den tradisjonelle Fjellsprengningskonferansen, Bergmekanikkdagen og Geoteknikkdagen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

Huth & Wien er som alltid tilstede med utstilling og flere medarbeidere. Vi ønsker alle interesserte velkommen innom vår utstilling for en uformell prat om våre produkter:

  • Ischebeck TITAN injeksjonsstål
  • PANTEX gitterbuer
  • TEI Rock Drills boreutstyr
  • Obermann sementpumper
  • HA CUT injeksjonsmasse
  • PPW injeksjonspakkere


TEI boremast, Obermann sementpumpe lagerført hos HWE

Publisert: august 2017

MP260HT – Man portable Mini Mast fra TEI Rock Drills, USA. HWE har lagerført MP260HT mini-mast. Utstyret egner seg meget godt til fundamentering og refundamentering med Ischebeck TITAN mikropeler NS EN 14199. Særlig godt egnet for bruk ved vanskelig adkomst.

VS L 50 – Grouting Unit fra Mühläuser – Obermann GmbH, Tyskland. HWE har lagerført VS L 50 hydraulisk-elektrisk drevet stempelpumpe. Pumpen egner seg meget godt for injeksjon av Ischebeck TITAN mikropeler, jordnagler og forankringsstag.

Ta kontakt pr. tlf. 69 10 21 20 eller e-post post@hwe.no for tilbud og utfyllende produktinformasjon.Stål med gjenger for borstål brukes i sikringsarbeid

Publisert: juni 2017

R-gjenger – rope threads, runde gjenger – er designet for borstenger iht. EN ISO 10208. Denne gjengetypen er laget for å kunne skru borstengene lett av og på ved demontering / forlengelse av borstrengen. R-gjenger er ikke laget for permanente skjøter, og følgelig uegnet for sikringsarbeid. Stål med R-gjenger brukes i sikringsarbeid til tross for dette. HWE finner det betenkelig og bekymringsfullt at norske byggherrer aksepterer dette.

Ischebeck TITAN injeksjonsstål produseres med gjenger iht. EN 10080 (DIN 488).

Utfyllende informasjon gjengeutforming, korrosjon, vedheft, skjøt: R vs. TVellykket kurs i geoteknikk 26. april 2017

Publisert: mai 2017

HWE takker alle kursdeltagere for oppmøte på vårt kurs i geoteknikk onsdag 26. april 2017. Med over 40 deltagere og gode diskusjoner mellom kursholdere og deltagere underveis betrakter vi kurset som meget vellykket. Kursdeltagerne kom hovedsakelig fra utførende entreprenører (ca. halvparten), men konsulentfirmaer og byggherre var også godt representert. Vi ser fram til fortsatt godt samarbeid med deltagerne og andre innen bygg- og anleggsbransjen.

Nye kurs annonseres på nettsiden www.hwe.no/artikler
Telefon: 69 10 21 20
post@hwe.no

Postboks 133
1740 Borgenhaugen

Flere opplysninger

Copyright Huth & Wien Engineering AS © 2015
Webside levert av Mediamakeriet