30 års jubileum for Huth & Wien Engineering – 1991-2021!

Publisert: januar 2021

HWE AS ble startet i 1991 av gode kollegaer Tomm Harald Huth og Dag Tore Wien, sammen med DE NEEF Scandinavia AB. I 2011 ble eierskapet i sin helhet overtatt av Huth og Wien, og firmaet byttet da navn til Huth & Wien Engineering AS (HWE). Dag Tore Wien har siden gått av med pensjon, og nå er Huth & Wien Engineering AS heleid av daglig leder Tomm Harald Huth.

 

 

HWE har siden etableringen i 1991 befestet en sterk markedsposisjon, som en seriøs leverandør av utvalgte kvalitetsprodukter. Sortimentet vårt speiler vår interesse innen geoteknikk, injeksjon og tunnelsikring, og vi tilføyer kun produkter som holder samme høye nivå. Problemløsning og produktkunnskap er viktig for oss, og vi kan bidra med mer enn bare leveransen av selve produktet for å oppnå optimale løsninger.

 

 

HWE har erfarne medarbeidere med god utdanning, som kan bistå med sin kompetanse for å tilby gode løsninger på ulike problemer. Vi har også personell med lang erfaring fra praktisk utførelse innen f.eks. vanntetting og kjemisk injeksjon ved bruk av våre produkter. Firmaet vårt ønsker å arbeide aktivt sammen med alle ledd i bransjen – byggherre, konsulent, entreprenør – både teoretisk og praktisk.

 

 

Vi takker alle våre kunder og andre forretningsforbindelser for godt samarbeid de 30 første år!